Τετάρτη 17 Ιουνίου 2009

EJEKT 2009 PREVIEW -MY-ASS FOR THE SECOND DAY


Οh,bite me.for the love of god.Μενω με το στομα ανοιχτο,και δε χασκει μονο απο τη ζεστη.claps&συγχαρητηρια.Αν υπηρχε διαγωνισμος "ταιριαξτε οτι ακυρο ελληνικο support σας ερθει στη κουτρα σε μεγαλη συναυλια με εκ δια μετρου αντιθετης αισθητικης μπαντες" τοτε σιγουρα η ελληνικη διοργανωση θα ειχε τιμηθει με πολλα πλουσια δωρα,ενιοτε και κανενα διημερο στα Κουφονησια.
Deep breath και ξεκιναμε.
Την δευτερη ημερα του ejekt ανοιγουν οι Berlin Brides,αν και ακομα αδυνατω να καταλαβω το γιατι.Νothing personal με τις κορασιδες,απλα ειναι γεγονος οτι η ελληνικη αγγλοφωνη σκηνη εχει πολυ καλυτερα ονοματα να αναδειξει ως support σε ενα φεστιβαλ σαν το ejekt.Για οσους ωστοσο ενδιαφερονται να μαθουν το κατιτις παραπανω,here's a link.Καλη χωνεψη. http://www.myspace.com/berlinbrides
Aκολουθουν οι subways με ακομα μια επισκεψη απ τα μερη μας για φετος,μετα απο την εκρηκτικη εμφανιση τους στο gagarin στις 19/03.Δεν περιμενουμε τιποτα αλλο απο ιδρωτα,ενεργεια και ενα ακομα Kalifornia,για το γαμωτο και για τη χαρα των οσων γραφικων γουσταρουν&αντεχουν να μπαινουν ακομα μεσα σε moshpit υψηλης θερμοκρασιας.
Οι μυθοι απο το κοντινο μελλον κλινουν σχεδον δυο χρονια κυκλοφοριας και απ οτι φαινεται it's not over yet.O λογος για τους Κlaxons και για τα εξυπνα singles που αναδειχθηκαν μεσα απο το προ διετιας ντεμπουτο τους,Myths of the near future,τα οποια λογικα θα εχουμε την ευκαιρια να απολαυσουμε live τη δευτερη μερα του ejekt.
Στο εσωτερικο stage επεται συνεχεια με το,κατ'εμε,highlight της βραδιας και δεν ειναι αλλο απο τους echo and the bunnymen.Τα ματαειπα και σε προηγουμενο ποστ.Μια μπαντα που μονο αντικειμενικα δεν ειμαι σε θεση να κρινω.Σταθερη δημιουργικη αξια απο τις απαρχες των 80's,καβαλα στο post punk εναλλακτικο ρευμα και εξελισημοι μεχρι σημερα,επιμενω να πιστευω οτι η παρουσια τους θα ειναι καταλυτικη για πολλους "πιστους" εκει εξω.where the hell have you been?we've been waiting with our best suits on,Ian....
Main stage και παλι,με jarvis cocker αυτη τη φορα,πρωην μελος και frontman των Pulp και ισως ο μονος μουσικα ενεργος μετα τη διαλυση τους το 2002.Η δευτερη προσωπικη δουλεια του κυκλοφορησε προσφατα στα τελη Μαιου αυτης της χρονιας,τιτλοφορουμενη ως "Further compilations" και ελπιζουμε η παρουσια του να κρατησει τους fans ευχαριστημενους,αν και μεταξυ μας,χλωμο το κοβω.
Time to get your feet movin' με το ηλεκτρονικο/uplifting/χορευτικο ντουετακι των Royksopp να διαδεχεται τον Cocker επι σκηνης,δημιουργοι ενος απο τα πιο ανεβαστικα electro album της χρονιας(junior) με εξαιρετικη ποικιλια σε catchy μελωδιες και συμμετοχες απο σημαντικες φωνες του σημερα(
Robyn, Lykke Li, Karin Dreijer Andersson). Εξαλλου,ποιος ειπε οτι βασικο εξαγωγιμο προιον της Νορβηγιας ωφειλει να ειναι μονο το metal και ο μπακαλιαρος?Οι Royksopp θα ειναι εδω,γνωστοι για τα δυνατα live τους και δεν εχουμε να περιμενουμε παρα τα καλυτερα.
Τελος,επειδη σεβομαι την ηλικια μου και τον κωλοπαιδαρισμο τον οποιο φερει,δεν θα μπω στο κοπο να αναλυσω καν τα δυο τελευταια ονοματα της βραδιας.
Πρωτον.Αν ειναι οντως 2many djs,γιατι δεν κραταμε ρε παιδια οσους χρειαζονται,εναν οπως συνηθιζεται και ας πανε στην ευχη της παναγιας οι υπολοιποι?James Lavelle βρωμολουκουμα,φτανει πια,ejekt και χαρα και εσυ μεσα.ημαρτον.
Να τονισω σε αυτο το σημειο οτι σαφεστατα και δεν ειμαι η ειδικη για να κρινω τα λοιπα dj-λικια και ουτε και με ενδιαφερει,as it is not my cup of tea.
Πακεταρω και φευγω,οχι για Παρο,οχι για Σαντορινη,αλλα μαλλον για ejekt.I suggest you do the same.Can't miss it.


Jackyofalltrades


17:00 - 18:00 BERLIN BRIDES (main stage)

18:00 - 19:00 SUBWAYS (main stage)
19:15 - 20:15 KLAXONS (main stage)
20:15 - 21:15 ECHO AND THE BUNNYMEN (indoor stage)
21:30 - 22:30 JARVIS COCKER (main stage)
23:00 - 00:00 ROYKSOPP (main stage)
00:15 - 02:15 2 MANY DJ's (indoor stage)
02:15 - 04:00 JAMES LAVELLE (indoor stage)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου